Bivša Playboyeva zečica Kendra Wilkinson: Mrzim svoje grudi!

Bivša Playboyeva zečica Kendra Wilkinson: Mrzim svoje grudi!

Tekst: I.M.
Foto: JLP

KENDRA WILKINSON, bivša Playboyeva zečica, u intervjuu za US Magazine je otkrila kako joj je njena znatno punija figura, koja je posljedica trudnoće, bila "kulturološki šok". Kendra je, podsjetimo, u prosincu prošle godine svom suprugu Hanku Baskettu, igraču američkog nogometa, rodila prvo dijete, sina Hanka Randalla Basketta IV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njenu nesigurnost po pitanju izgleda dodatno su rasplamsale njene prijateljice, također Playboyeve zečice, Holly Madison i Tiffany Fallon, koje su je posjetile kako bi vidjele nju i dijete. "Prijateljice su mi došle u posjet i stvarno su imale loš tajming. Izgledale su sjajno i imale stvarno savršena tijela. Samo se nadam da Hank nije gledao u moje prijateljice. Imati ovakvo, drukčije tijelo, za mene je bio kulturološki šok. Bila sam navikla biti privlačna i u savršenoj formi", navela je Kendra koja sad svim silama pokušava vratiti svoju staru figuru.

Učinci trudnoće vidljivi su i na njenim grudima. "Grudi su mi sa košarice 34C narasle na E. Objesile su se i prevelike su. Volim svoje noge i volim svoju stražnjicu, ali sve ostale dijelove svog tijela mrzim. Uključujući i moje grudi", navela je bivša Playboyeva zečica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara