Britney nije briga za zaštitu okoliša

Britney nije briga za zaštitu okoliša
PAPARAZZI koji dežuraju kod apartmana luckaste pjevačice u Santa Monici uspjeli su je uhvatiti kako nenašminkana sa svog balkona bezbrižno istresa pepeljaru.

Dijamantni prsten na lijevoj ruci dokazuje da se 22-godišnja Brintey zaručila za 26-godišnjeg plesača Kevina Federlinea za kojeg je već dosadno ponavljati da će uskoro po drugi puta postati otac, ali je zbog bogate pjevačice ipak napustio svoju djevojku.

Britney bi zbog ozljede koljena na snimanju spota morala mirovati, a tabloidi su otkrili zanimljivu pričicu oko te nezgode.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme njenog snimanja u blizini su dečki iz malo poznate grupe "No Matching Drapes" radili svoj video, a redatelj se dosjetio kako bi bilo zgodno da u njihovoj pozadini uhvati Britney kako pleše i tako je prošverca u njihov spot.

Rockeri su se namjestili i kamera je krenula, a baš u tom trenutku Britney je pala na sceni. Tako im je propala ideja, ali su snimku nezgode uspjeli prodati MTV-u.

Ozlijeđena pjevačica koja je morala otkazati turneju nije se dugo zadržala na vrhu engleske top liste jer su je ove nedjelje skinuli tinejdžeri iz grupe McFly s pjesmom "Obviously".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara