Britney Spears i Robbie Williams iznose istinu o sebi

Britney Spears i Robbie Williams iznose istinu o sebi

NOVINARI tabloida često izmišljaju tračeve o slavnim osobama pa one osjete potrebu da ispričaju sve o sebi.

Ponekad tako otkriju tajne za koje ni žuti tisak nije znao. Američka pjevačica povjerila se jednom magazinu, a slavni Englez čak je odlučio napisati autobiografiju.

Britney je razjasnila sve nejasnoće o svojoj vezi s Justinom Timberlakeom i objasnila da je jedini razlog prekida bila činjenica da su oboje bili prezaposleni, a nikako priče da ga je ona varala. Opovrgnula je šaputanja da se želi pomiriti s njim, ali tvrdi da još nema novog dečka.

Lažima je proglasila svoje navodne veze s glumcem Colinom Farrelom i pjevačem Fredom Durstom te izjavila kako su joj to samo prijatelji s kojima nije završila u krevetu. Kada će se jednog dana udavati, tražiti će supruga poput Toma Hanksa koji je pravi obiteljski čovjek, a u obzir bi došao i tip kakav je Brad Pitt.

O svojoj "nevinosti" nije željela govoriti, ali je rekla kako sto posto nije lezbijka. Priznala je da je probala droge, ali danas uzima samo Red Bull i popije koji koktelčić. Ne smeta joj što Justin izlazi s Christinom Aguilerom "koja joj je prijateljica iz mladosti" jer se među njima rodila kemija, ali je jako ljuta što je njen bivši dečko u spotu za pjesmu "Cry Me A River" koristio njenu dvojnicu i pjevao kako ga ona vara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na engleskom superstaru mnogi pokušavaju zaraditi lovu pa je već objavljeno nekoliko njegovih biografija za koje on tvrdi da nemaju veze s istinom. Zbog toga je odlučio sam opisati svoj dosadašnji život, otkriti kako se riješio ovisnosti o drogi i alkoholu i ispričati istinu o svojim ljubavnim vezama.

Knjiga će biti ilustrirana fotografijama koje je sam snimio jer je poznato da svuda nosi digitalnu kameru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara