Britney u središtu novog skandala

Britney u središtu novog skandala

NAKON ŠTO je novim singlom "Toxic" i pripadajućim videospotom povratila vodeću poziciju na top listama, Britney ponovo diže veliku medijsku prašinu još kontroverznijim spotom.

Kako javljaju britanski showbiz siteovi, pod povećalo javnosti došao je najnoviji spot Britney Spears za pjesmu "Everytime", u kojem pjevačica vrši samoubojstvo ispijanjem smrtonosne doze tableta.

Britney će u novom spotu glumiti glamuroznu divu koja se probija prema svom hotelu kroz gomile paparazza, pritom se svađajući sa svojim dečkom. U hotelu dolazi do kulminacije svađe, pri čemu njezin dečko razbija bocu vina. Slijedeća scena prikazuje Britney kako mrtva leži na krevetu, a u kadru pored nje leži rasuta bočica tableta.

Kao što je marketinški tim američke pop zvijezde vjerojatno i planirao, nakon što je informacija o sadržaju spota procurila u medije, razne obiteljske i roditeljske udruge oštro su osudile takvo predstavljanje pop glazbe na TV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruge upozoravaju na sklonost tinejdžera prema imitiranju ponašanju svojih idola, te navode trend porasta samoubojstava tabletama nakon nesretne smrti glumice Marilyn Monroe, za koju se smatra da je počinila samoubojstvo na isti način način.

"Ovo je apsolutno nečuveno, totalno neodgovorno i potpuno glupo" - izjavila je Michelle Elliott direktorica grupe roditelja Kidscape.

"Ako ju samo jedno dijete bude imitiralo u ovome, ona će biti odgovorna. Na što je mislila?" - zapitala se Eliott.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara