Carla Bruni i Nicolas Sarkozy pred razvodom zbog obostrane nevjere?

Carla Bruni i Nicolas Sarkozy pred razvodom zbog obostrane nevjere?

Tekst. A.M.
Foto: JLP

FRANCUSKI list Le Journal du Dimanche objavio je informaciju da su francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i njegova supruga Carla Bruni pred razvodom. Naime, kako tvrde, Carla i Nicolas međusobno se varaju te bi uskoro zbog toga mogli krenuti svatko svojim putem. Dok lijepa Prva dama navodno ljubi glazbenika Benjamina Biolaya, francuski predsjednik pronašao je utjehu u zagrljaju 40-godišnje ministrice ekologije Chantal Jouanno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovo je prvi put da se u medijima piše o bračnim problemima para dok se Carlina izjava, da joj je monogamija dosadna, često spominjala u javnosti. "Trenutno se radi samo o traču, ali uskoro bi ta priča mogla postati priča godine. Ljubav Prve dame i glazbenika, počela je prije nekoliko tjedana. Carla Bruni zaljubila se u Biolaya, a predsjednik je utjehu našao u ministrici", piše francuski list. Ove priče počele su kružiti kuloarima nakon što je Carla viđena kako izlazi iz stana glazbenika u kojemu navodno često boravi.

Carla je Sarkozyjeva treća supruga, a iz prijašnjih brakova s Marie Dominique Culioli i Cecilijom Ciganer Albeniz ima troje djece; 24-godišnjeg Pierrea, 22-godišnjeg Jeana i 12-godišnjeg Louisa. Carla također ima 9-godišnjeg sina Aureliena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara