Cindy Crawford plijeni poglede na krstarenju Mediteranom

Cindy Crawford plijeni poglede na krstarenju Mediteranom

IAKO je već deset godina nema na modnim pistama, 41-godišnja Cindy Crawford i dalje plijeni pažnju besprijekornim izgledom, a posebice ljeti, kad njezino savršeno tijelo još više dolazi do izražaja. Krstareći Mediteranom sa suprugom Randeom Gerberom, Cindy je naletjela na sveprisutne paparazze i još im jednom pokazala zašto je smatraju jednom od najljepših žena na svijetu.

Tokom uspješne manekenke karijere Cindy je zaradila oko 25 milijuna funti, pa zadnjih nekoliko godina uživa u stečenom bogatstvu i vodi nekoliko tvrtki. Nakon naporne radne godine, 41-godišnja ljepotica uputila se sa suprugom Randeom Gerberom na krstarenje Mediteranom, a paparazzima je uljepšala dan sunčajući se u kostimu s leopardovim uzorkom, koji je tokom godina postao njezin zaštitni znak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cindy priznaje kako su za njezin današnji izgled zaslužni i manji estetski zahvati, no savršeno tijelo ipak najviše duguje vježbama koje je sama osmislila (i svojedobno video kazetama zaludila kućanice diljem svijeta). "Kad sam imala 23 godine, druge su me žene gledale i komentirale - 'Pa ona nikad nije imala djece'. Sad kad ih imam znam kako je naporno i teško vratiti liniju na staro nakon poroda. Sad sam sretnija vlastitim tijelom, jer sam se za njega itekako potrudila", kaže vječna Cindy.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara