Commodore 64 uzvraća udarac

Commodore 64 uzvraća udarac

Novi C64 dolazi u četiri različite vrste: Commodore "Extreme Level" XX, Commodore GX, Commodore GS i Commodore G. Svaka od ove četiri verzije u svom fino ušminkanom kućištu skriva brojna čuda moderne računalne tehnologije, koja ih po kvaliteti izvedbe ravnopravno stavljaju uz bok s najsuvremenijim stolnim računalima i najmoćnijim igračim konzolama kao što je novi PlayStation 3. Svi će novi "komodorci" raditi na Windows Vista operativnom sustavu, koji će zamjeniti slavni plavi ekran koji je korisnike nekad davno pozdravljao nakon paljenja kultnog C64. Podrazumjeva se da ćete na njemu bez problema moći igrati sve najnovije PC igre, a zanimljivo je da će, za okorjele nostalgičare, u njega biti ugrađena i podrška za igre sa starog C64, koje su i izazvale najveće zanimanje na promociji Commodorea na CeBIT-u.

Ali, kako vole reći voditelji ozloglašenih tv prodaja, to nije sve! Vaš će "komodorac", ako ga odlučite sebi priuštiti, izgledati točno onako kako ste uvijek željeli. Kako pitate se? Commodore dozvoljava svim kupcima do po svojoj želji oblikuju izgled svog računala, ukrase ga neonskim svjetlima i/ili oslikaju na način na koji žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


 
Iako je možda još prerano procijeniti hoće li nova verzija popularnog "komodorca" imati uspjeha na igraćem tržištu, ili su svi njegovi obožavatelji već prestari za ovakvu vrstu zabave, jedno je sigurno. Commodore se vraća, i to sa stilom.

Ali da ne bude sve tako divno i krasno, najvažniji smo detalj ipak ostavili za kraj. S obzirom da se novi Commodore ipak prezentira u elitnom obliku, ni cijena mu nije daleko od elitnog. Commodore kreće u prodaju od početka travnja, iako se na web stranicama tvrtke "Commodore Gaming" već može naručiti, a cijena mu se kreće od 10 000 do 55 000 tisuća kuna. Pa vi sami procijenite zanima li vas i dalje ovakva vrsta zabave i koliko ste točno novca za nju spremni izdvojiti.  

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara