Dolores Lambaša: Nina Morić nije probala Dikana

Dolores Lambaša: Nina Morić nije probala Dikana

Tekst: I.M.L.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX, Index (Arhiva)

GLUMICA Dolores Lambaša, i kada se ne radi o njoj i njezinom dečku Josipu Radeljaku, ima potrebu komentirati društvene aktualnosti. Nakon što je stala u obranu splitskog gradonačelnika Željka Keruma, nakon njegovog priznanja nevjere, Lambaša je odlučila prokomentirati i izjavu Nine Morić koja tvrdi kako se sa svojim dečkom seksa najmanje pet put na dan.

"Nina Morić nije probala Dikana", napisala je Dolores ne svojem Facebook profilu putem kojega se obračunava sa svima i svime što joj nije po volji. Nina je mjesec dana u vezi s osam godina mlađim kanadskim manekenom i glumcem Martinom Evansom, a Lambaša sa 39 godina starijim poduzetnikom Josipom Radeljakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razuzdana Nina i nezasitna Dolores

Svojim posljednjim dolaskom u Hrvatsku, Morić nije uspjela osvjetlati svoju sliku u javnosti, a kako i bi kada je bez zadrške novinarima poručila da su bolesni. Nakon toga je razuzdano tulumarila s Markom Grubnićem u narodnjačkom klubu i, navodno, tražila da joj netko "sredi" kokain.

Lambaša je svojim najnovijim projektom poručila da joj nisu dovoljni samo glumački uspjesi. Odlučila se okušati i u pjevačkim vodama snimivši duet s bosanskohercegovačkim pjevačem Amirom Kazićem Leom. Javnost je već imala priliku čuti njezine glasovne sposobnosti s obzirom na to da se natjecala u showu "Zvijezde pjevaju" u duetu s Giulianom, ali se baš i nije proslavila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara