Dolores Lambaša snimila duet s Amirom Kazićem Leom

Dolores Lambaša snimila duet s Amirom Kazićem Leom

Tekst: I.M.L.
Foto: Index (Arhiva)

DOLORES LAMBAŠI izgleda nisu dovoljni samo glumački uspjesi pa se odlučila okušati i u pjevačkim vodama. Snimila je duet s bosanskohercegovačkim pjevačem Amirom Kazićem Leom, prenosi Stars. Javnost je već imala priliku čuti Lambašine glasovne sposobnosti jer se natjecala u showu "Zvijezde pjevaju" u duetu s Giulianom, ali se baš i nije proslavila.

Zanimljivo je da i bivša ljubav Josipa Radeljaka, Vlatka Pokos, također pliva u pjevačkim vodama. Vlatka nam je nedavno rekla da intenzivno radi na novom albumu i singlu pa će nekima biti jako zanimljivo pratiti čija će pjesma biti uspješnija. Dolores i Leo viđeni su prije nekoliko dana na zagrebačkoj špici kako piju kavu i slušaju iPod, a prije nego se našla s novim kolegom i prijateljem, Lambaša se prošetala sa svojim dragim, Dikanom Radeljakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svoju glumu u filmu "Vjerujem u anđele", redatelja Nikše Sviličića, Dolores je dobila brojne pohvale, sada preostaje vidjeti kakav će uspjeh postići njezin pjevački put te hoće li zbog njega odustati od holivudskog sna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara