Dolores Lambaša stala u Kerumovu obranu!

Dolores Lambaša stala u Kerumovu obranu!

Tekst: V.V.
Foto: Index

"HAJKA na Željka Keruma... Ah... Mi već neshvatljivo dugo hodamo na stražnjim nogama, i pišemo članke, i vatru smo izmislili i krov nad glavom, a jednu stvar još nismo shvatili; da je ovo ljudoždersko žderanje ostatak vremena u kom smo se hranili ljudskim me...som, i iako već tisućama godina jedemo druge životinje - to međusobno žderanje je inercija tih davnih snaga u našoj krvi koju bi konačno trebalo zaustaviti... gdje je kraj?", zapitala se Lambaša, koja je, otkako se besposlena vratila u Zagreb, ponovo postala aktivna na svojem profilu na Facebooku.

Da Lambaša suosjeća s Kerumom vjerojatno ne čudi nikoga, s obzirom na to da su oboje prošli kroz neviđenu medijsku hajku zbog svojih ljubavnih odabira. Budući da je sklona starijim muškarcima, lijepa Dolores podržava Fanin odabir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li to Lambaši laknulo što je slučaj Kerum ukrao pozornost Dikanu i njoj ili se ovim pokušava ogrebati za još koji redak u novinama, zna samo ona, a iz kojeg razloga se odlučila na ovaj potez nama je ionako nebitno; jer on je tu isključivo da bi nas zabavio! Jednako kao i ljubavna afera Željka Keruma koja u svojem konkretnom slučaju nije ništa dokazala - da su vrijednosti na koje se Crkva godinama klela prosječnom Hrvatu i katoliku potpuno strane ili nebitne već smo znali, a ljubavni status ionako na politiku ne bi smio utjecati pa svaku ozbiljnost i po tom pitanju - opet možemo zaboraviti.

A dok Lambaša uživa u toplini svojeg novog doma i s distance promatra i komentira aktualnosti, Željku Kerumu vjerojatno gori tlo po nogama. Ili barem pod financijama, od kojih bi mu uskoro bivša supruga mogla uzeti pola. Anica Kerum je navodno već zatražila zamrzavanje imovine, a agilni mediji su  zaključili da bi razvod Kerumovih mogao biti jedan od najskupljih u hrvatskoj povijesti. Zato, svaka podrška mu je - dobrodošla!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara