Doris Vrečko: Neću slaviti Halloween, a nisam ni bundevu kupila

Doris Vrečko: Neću slaviti Halloween, a nisam ni bundevu kupila

Tekst: A.M., B.M.
Foto: Index

DOK su američki celebrityji u potrazi za savršenom bundevom ili kostimom uoči Noći vještica, naše domaće zvijezde za "najstrašniju" noć u godini ne planiraju raditi ništa. Dok će neki subotnju večer provesti radno, poput Stefani Hohnjec, drugi će ostati kod kuće ili izaći van. "Ništa ne planiram. Ko' stara baba sam. Kao i uvijek ću ostati doma s mamom. Vjerojatno ćemo biti budne do ponoći i onda idem na spavanje", rekla nam je Doris Vrečko koja dodaje da je razmišljala o kupnji buče, ali ni nju nije kupila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštujem sve praznike i blagdane osim Halloweena i Valentinova"

Osim Fani Stipković koja je na poslovnom putu u Moskvi, i koja je zaboravila da je danas Halloween, Noć vještica radno će provesti i Stefani Hohnjec. "Večeras imam reviju u Varaždinu. Nemam običaja slaviti Noć vještica. Odradit ću reviju, a kasnije ću ići van s društvom", rekla nam je Stefani.

Još jedna manekenka, Aleksandra Grdić, također ne drži do tradicije kada je u pitanju Noć vještica. "Inače me ne fascinira taj dan i mislim da je to malo previše 'amerikanizirano'. Prije nitko nije slavio taj dan, a sada su se svi počeli počeli povlačiti za Amerikancima", rekla nam je Alex koja kaže da poštuje sve praznike i blagdane osim Valentinova i Halloweena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara