Ekskluzivno: Poslušajte tri nove pjesme Luke Nižetića i pogledajte spot na njegovom blogu

Ekskluzivno: Poslušajte tri nove pjesme Luke Nižetića i pogledajte spot na njegovom blogu

Dora je završila, no time tek počinju promotivne aktivnosti Luke Nižetića, posebice vezane za izlazak njegovog novog albuma "Slobodno dišem". Riječ je o nosaču zvuka kojeg je Luka s producentskom ekipom na čelu s Dinom Šaranom pripremao gotovo dvije godine, a diskografska kuća Menart objavit će ga sutra u cijeloj Hrvatskoj.

Index vam donosi ekskluzivan streaming triju još neobjavljenih pjesama koje će se naći na novom albumu. Tu je naslovna skladba "Slobodno dišem", te budući hitovi "Ja ti kucam" i "U mislima".

Album, rekao nam je Luka, nije stilski određen, pa se pravi uvid u njegov novi glazbeni put može dobiti tek preslušavanjem cijelog CD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 

Osim novih pjesama, Bloger, ili točnije, službeni blog Luke Nižetića, bogatiji je za još jednu multimediju - sljedeća 24 sata tamo možete pogledati najnoviji spot za pjesmu "Pusti me u san"! Riječ je, dakako, o pjesmi predstavljenoj na Dori, a spot je prije nekoliko tjedana sniman za lokacijama u Zagrebu, u režiji Darka Drinovca. Premijerno je prikazan na press-konferenciji uoči finala Dore, a ovo je njegovo prvo prikazivanje u medijima. Kao što ćete se moći i uvjeriti, sniman je u crno-bijeloj tehnici i stilski se naslanja na vizualni identitet novog Lukinog albuma.

>>>Posjetite lukanizetic.bloger.hr

Foto: Mare Milin

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara