Emilija Bunjac: Dečku sam predložila divlji brak

Emilija Bunjac: Dečku sam predložila divlji brak

Mlada Emilija Bunjac prošle je godine na našem portalu proglašena pobjednicom izbora za Miss Autoshowa, a naš primjer ovih je dana slijedio tjednik Globus, pa je voditeljica Nove TV zasjela na drugo mjesto njihove liste najljepših Hrvatica. "Zaista se nisam nadala tome, jer prethodnih godina uopće nisam bila na listi. Lijepo iznenađenje i kompliment, no ja se u svojoj karijeri ne želim oslanjati isključivo na izgled", rekla nam je Emilija.

Osim što vodi Automotiv, nedavno je postala jednom od voditeljica Red Carpeta i trenutnim je angažmanom, kaže, vrlo zadovoljna. Ipak, svjesna je svojih kvaliteta i prednosti, te se nada da će jednom, kad se etablira kao poznato voditeljsko ime, voditi show s puno humora, gostiju i provokativnih pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je četiri godine u vezi s dečkom Adisom, koji radi na konkurentskom RTL-u, no to im ne stvara probleme. Podrška joj je u svim planovima i projektima, ali o braku imaju različita mišljenja. "Predložila sam mu divlji brak, dakle, zajednicu bez papira, na što je pristao, iako bi mu draže bilo da se vjenčamo. Poštujem brak kao instituciju, ali ne smatram da prava ljubav zahtijeva papir", kaže Emilija.

Nedavno se suočila s ozbiljnom operacijom bubrega, ali se, kaže, oporavlja "punom parom", iako je privremeno morala odustati od sportskih aktivnosti i većih napora. "Penjanje na Sljeme zamijenila sam boravkom u vinogradu, jer obožavam selo i jednog dana, kad odem u mirovinu, želim živjeti daleko od urbane sredine", zaključuje mlada voditeljica.

D.K.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara