Flygirlz kao garancija za odličan provod

Flygirlz kao garancija za odličan provod

Plesna grupa Flygirlz osnovana je prije tri godine na inicijativu mlade Nine Jukić, jedne od pet članica uže postave. Naime, grupa okuplja dvadesetak djevojaka u nekoliko skupina, dok "prvih pet" djevojaka odrađuje nastupe na različitim promocijama i eventima. Najviše vole plesati na hip-hop i rnb, ali ni potpetice i glamurozne haljinice nisu im strane, jer nastoje da njihov plesni show obuhvaća što više stilova i tako zadovolji različite kriterije.

Laura, Nina, Emina, Ivana i Kristina nevjerojatno su entuzijastične, jer nerijetko nailaze na različite organizacijske i(li) materijalne prepreke, ali, kažu, sve podnose s osmijehom i nije im se teško potruditi, pogotovo kad je povratna informacija pozitivna, što je, kad su Flygirlz u pitanju, najčešće i slučaj.

Prošlog su ljeta djevojke nastupale diljem Hrvatske, a posebno im se u pamćenje urezao jedan izbor ljepote u Umagu. Tamo su potpuno opčinile 11-oricu Talijana koji su konkurirali za najljepšeg muškarca. Dok su plesale na sceni, dosjetljivi natjecatelji izvadili su mobitele i vješto se sakrili iza pozornice kako bi ih "što bolje uhvatili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Negativnih iskustava s dečkima nemaju, jer su, kažu, vrlo pristojni i uglavnom se interesiraju za njihove koreografije, a ne za načine odvlačenja u krevet. Okorjelim hip-hoperima djevojke poručuju kako činjenica da plešu i u potpeticama ne znači da su "prodane duše", već nastup žele učiniti što primamljivijim različitim tipovima ljudi, što nije nimalo lako.

Djevojke će 14. ožujka nastupiti u klubu Gjuro2, gdje će okupljenima pokazati što znaju, pa će u show uključiti različite glazbene i plesne stilove. Svakako navratite i posjetite njihovu službenu stranicu, koja obiluje dodatnim podacima o djevojkama, kao i mogućnostima uključivanja u plesnu skupinu. Nema dosade tamo gdje su Flygirlz!

>>> Galeriju fotografija s treninga djevojaka pogledajte ovdje

D.K.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara