Gadno brate, gadno (6)

Gadno brate, gadno (6)

POMALO zaboravljeni serijal na stranicama Indexa "Gadno brate, gadno" odlučili smo reaktivirati zbog osobe koja se bavi stvarima od osobitog javnog interesa. Radi se, naime, o stylingu.

Kada je već o stylingu riječ, normalno je da se običan smrtnik na spomen te stare hrvatske riječi ne sjeti Viktora Drage, Keti Balogh, Roberta Severa ili Matije Vujice, nego njegovog veličanstva Nevena Ciganovića. O njegovim nadimcima "Toy-Boy" i "Candyman", bit će riječi kasnije.

Uzoriti metroseksualac svoju impresivnu konstituciju, osim redovitoj tjelovježbi, ima zahvaliti i ovećoj kubikaži plastične mase, koja je kirurški precizno raspoređena po svim zakucima njegovog apolonskog tijela.

Osim što nas Neven sa stranica tiska i putem malih ekrana savjetuje što, kada i kako odjenuti i obuti, a sve da bi bili u tijeku s modnim trendovima, odlučio je dio svog blaženstva učiniti dostupnim na stranici www.nevenciganovic.com,  u svrhu nesebičnog pokazivanja divota koje ga krase.

Znane su njegove zasluge za styling mnogih javnih osoba, napose estradnih zvijezda i zvjezdica, čemu je na njegovom ukusnom i sa osobitim stylingom izrađenom siteu, također pridana dužna pozornost.

Vidjet ćete kako je pomogao jednoj Minei, osvjedočite se kako je Maji Šuput čarobnim dodirom svoje silikonski potkožene jagodice pomogao da izgleda vrckavije nego ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred njegovim stilističkim moćima morala se pokloniti i nekoć velika dance atrakcija Ella, čijem se čvrstom stavu stilist prilagodio neznatno je ušminkavši kao muškarca.

Spominjali smo i Toy-Boya. Ako ga se ne sjećate, evo prilike da ga se podsjetite, ali na vlastitu odgovornost: Toyboy - Video Number (27.0 MB - 4min 24sec).

>>> Ostale fotografije Nevena Ciganovića možete pogledati ovdje

Zvonko AlačFotografije: nevenciganovic.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara