Gjuro2 i ovog je vikenda pripremio za svakog ponešto

Gjuro2 i ovog je vikenda pripremio za svakog ponešto

DRAGI putnici, specijalno izdanje vašeg popularnog programa i ovog četvrtka bit će vaše sigurno utočište, a posada Business Classa ususret proljeću samo za vas organizira party koji ćete dugo pamtiti. Izrazito popularne cijene na našem baru pomoći će vam da se opustite i uputite na glazbeno putovanje s DJ Nenom koji za vas uvijek ima spreman besprijekoran set najplesnijih hitova. Odvežite pojaseve, polijećemo!

Petak, 19. ožujka - Bublin Seduction

Doživite mjehuričasti clubbing u svom najdražem klubu!!! ;-) Naše bubble mašine postavljene po klubu uveseljavat će vas cijelu noć. Osjetite senzualni dodir balončića sapunice na svojoj koži koja će gorjeti od užarene atmosfere vrhunskog MASH UP-a koji će i ovoga petka na svojim mixetama stvarati DJ HRVOJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Subota, 20. ožujka - ADDICTIVE

Pozivamo vas da nam se ove subote, 20. ožujka pridružite na live vocal performanceu naše najveće house vokalistice Natalie Periš, koji će se održati u Gjuri2 na posebnom izdanju Addictive programa pod nazivom LIVE VOCAL MEETS HOUSE.

Natalie je jedina hrvatska vocal house pjevačica koja je imala čast dijeliti stage s najvećim zvijezdama elektronske scene poput Kelly Rowland, CeCe Rogers, Andree Britton, Inuse Dawude. Poznata je po suradnji s velikim producentom Jerryem Roperom s kojim je izdala svjetski hit "Dance with You".

Već je u početku pokazala da uz pomoć svojih glasovnih mogućnosti i vrhunske produkcije može obarati vrhove svjetskih klupskih chartova. Prema lifestyle magazinu Storybook, Natalie je uvrštena među osobe iz polja javnog djelovanja koje će obilježiti sljedeće desetljeće. 

Svi putovi vode prema Gjuri...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara