Glazbene zvijezde iz obitelji Sony Ericsson

Glazbene zvijezde iz obitelji Sony Ericsson

Tanak samo 9,4 mm, W880/W888 je najtanji Sony Ericssonov mobilni telefon do sada. 1 GB Memory Stick Micro (M2) memorijska kartica koja se dobiva s telefonom nudi dovoljno prostora za pohranu 900 pjesama, te istovremeno ostavlja dovoljno prostora za inovativne glazbene aplikacije koje, prije svega, olakšavaju preuzimanje glazbe, a zatim i pretraživanje play lista glazbe pohranjene u telefonu. Sve to, plus 2.0 megapikselni fotoaparat, uklopljeno je u kućište UMTS telefona tankog poput standardne CD kutije.

Uz Bluetooth Audio Streaming, u svoj toj glazbi možete uživati bežično putem Stereo Bluetooth slušalice kao što je HBH-DS970, ili puštati glazbu izravno na kućni ili stereo sustav u automobilu. Ovaj model omogućava 18 sati preslušavanja glazbe, pa čak i za vrijeme leta uz opciju zrakoplovni način rada koja pruža mogućnost korištenja mobilnog telefona za slušanje glazbe i dok je isključen.

Kod W610 Walkman mobilnog telefona sve je u detaljima, bilo da je riječ o dizajnu,  temeljenom na izgledu ranijih Walkman mobilnih telefona, ili o kombinaciji detalja koji čine elemente mobilne glazbe, ili pak o nevjerojatnom digitalnom fotoaparatu. W610 pohranjuje 400 pjesama na 512 MB Memory Stick Micro (M2) memorijskoj kartici te nudi inventivnu TrackID aplikaciju koja prepoznaje glazbu, nudeći korisniku mogućnost da na svoj mobilni telefon snimi isječak nepoznatog glazbenog zapisa i odmah primi obavijest o nazivu pjesme, izvođača i albuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte tome 2.0 megapikselni fotoaparat s auto fokusom i dobit ćete W610, nevjerojatan spoj mobilnog telefona, glazbenog playera i digitalnog fotoaparata. Ovaj model nudi i horizontalni izbornik fotoaparata pa ga svaki korisnik dok fotografira, ako želi, može držati u istom položaju kao i klasični fotoaparat. Dodana je i opcija Picture blogging za postavljanje fotografija izravno na korisnikovu online blog stranicu. Mobitel dolazi u narančastoj i crnoj boji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara