Golotinje u Velikom bratu nikad dosta: Nova stanarka Kiki ne nosi gaćice

Golotinje u Velikom bratu nikad dosta: Nova stanarka Kiki ne nosi gaćice

Tekst: A.M.
Foto: Kurir

IAKO smo već nekoliko puta vidjeli potpuno golu Jovanu Pavlović ovaj put svu pažnju svojom golotinjom nije plijenila ona već je to bila nova stanarka Kristina Relava. Ona je, naime, priznala da ne nosi donje rublje, a da govori istinu dokazuju i fotografije na kojima se vidi golo međunožje 19-godišnje Makedonke. Bez imalo srama, sjedeći u dnevnom boravku, Kiki je širila noge i tako svima dala uvid u svoje intimno područje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da ne nosi donje rublje primijetili su i drugi ukućani, ali ne zna se da li je o tome obaviještena Jovana, starleta koja naprosto obožava biti u centru pažnje. U svakom slučaju, ne sumnjamo da će nam narednih dana Jovana prirediti svojevrsni show pomoću kojeg će sve oči biti ponovno uperene samo u nju.

Makedonka Kristina u Kuću je ušla zajedno s izbačenim Karlom Zagorcem, dečkom svoje sestre blizanke Violete koja je u showu od prvog dana. Iako je Violeta trebala izabrati samo jednog od njih, dok je drugi stanar trebao napustiti Kuću, do toga nije došlo tako već su oboje dobili šansu da se iskažu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara