Gwen Stefani: Moda mi je rezervna karijera

Gwen Stefani: Moda mi je rezervna karijera

Tekst: A.A.
Foto: JLP

GWEN STEFANI nije samo popularna pjevačica već i dizajnerica, a upravo se modi namjerava potpuno posvetiti kada odluči napustiti glazbu. Prije šest godina 40-godišnja Gwen izbacila je svoju modnu liniju L.A.M.B. Svjesna da glazbena karijera i nastupi neće trajati zauvijek, pjevačica želi imati rezervnu karijeru.

"Tako sam jako željela napraviti neki rezervni plan za doba kad više neću nastupati. Jer, budimo realistični, neće mi ovako biti zauvijek. A ja i dalje želim raditi nešto kreativno", kaže Stefani. "Tijekom odrastanja sam napravila jako puno odjeće, uvijek sam sama sebi šivala kostime. I stalno sam sanjarila što ću sljedeće sašiti", dodaje pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da Gwenina glazbena karijera još nije na umoru. Vesela plavuša vratila se u No Doubt, bend s kojim se i proslavila. Uskoro im izlazi povratnički album koji će biti pod utjecajem glazbenih hitova iz osamdesetih. "Posljednjih par tjedana slušamo najgore iz 80-ih, ali u smislu da je to dobro. Pop pjesmuljci, jednokratni hitovi, takve stvari. Vraćamo se stvarima koje smo voljeli i pokušavamo otkriti kako su ih njihovi autori stvorili", objašnjava Gwen.

 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara