Hiltonice u pohodu na holivudske dućane

Hiltonice u pohodu na holivudske dućane

Tekst: A.A.
Foto: JLP

BOGATE NASLJEDNICE Paris Hilton i njena sestra Nicky zajedno s majkom Kathy jučer su organizirale obiteljsko druženje u holivudskim dućanima na Melroseu. Ženski dio klana Hilton dao si je oduška kupujući proljetnu garderobu, a s obzirom na obiteljsko financijsko zaleđe, štedjeti sigurno nisu morale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavuša Paris, 29-godišnjakinja koja se okušala i u glumačkim i u glazbenim vodama, još uvijek je ipak najpoznatija po obilascima popularnih noćnih klubova. Nedavno su TV kuće odbile njezinu ponudu da se snimi reality šou o pripremama njezina vjenčanja s Dougom Reinhardtom, pa će, čini se, plavuša i dalje najveću pozornost privlačiti tulumarenjem i promjenama fizičkog izgleda. Tako se nedavno po medijima raspravljalo je li starleta sama sebe za rođendan u veljači počastila novim grudima.

Brineta Nicky, medijski malo manje eksponirana Hiltonica, po zanimanju je modna dizajnerica, a uskoro bi trebala stati pred oltar. Bit će joj to drugi brak kojim će okruniti vezu s producentom Davidom Katzenbergom. Prvi put se udala 2004. godine za Todda Andrewa Meistera, no brak je trajao manje od godinu dana.
   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara