Hoće li Lepa Brena sa svojom 100 tisuća eura vrijednom garderobom slobodno ući u Split?

Hoće li Lepa Brena sa svojom 100 tisuća eura vrijednom garderobom slobodno ući u Split?

Tekst: B.M.
Foto: Index/Arhiva


JEDNA od najvećih zvijezda na našim prostorima, Lepa Brena, nosi garderobu vrijednu 100 tisuća eura, prenosi Press. Folk diva je za svoju turneju "Uđi slobodno" dobila skupu i brendiranu garderobu. Tim njezinih stilista odabrao joj je odjeću koju potpisuju respektabilni srpski, ali i inozemni dizajneri,među kojima je najzvučnije ime dvojca Dolce & Gabbana.

To i ne čudi, kažu, jer odijevati Brenu za nastupe velika je promocija za svaki modni brand

Pjevačica, poznata po dugim nogama, kojima je bacala u trans cijelu bivšu Jugoslaviju, nastavlja sa svojom velikom turnejom te će uskoro posjetiti Australiju, gdje će u nekoliko gradova, održati koncerte, na kojima će biti, pretpostavljamo, veliki broj iseljenika, koji i dalje uzdišu za rodnom grudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga, Brena još jednom namjerava "ući slobodno" u naše krajeve. Ovoga puta trebala bi pjevati u splitskoj Areni. Pobune na račun tog koncerta već su krenule.

Split, izjavili su predstavnici HVIDRA-e za Novu TV, nije Zagreb, pa da Brena može tek tako nastupati. Ova pjevačica i poduzetnica,  jedna od najvećih zvijezda bivše države, ni kriva ni dužna, ne prestaje izazivati kontroverze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara