Huljić i Cetinski napravili skandal na izboru za Miss

Huljić i Cetinski napravili skandal na izboru za Miss

NOVA Miss Hrvatske postala je 24-godišnja Virovitičanka Aleksandra Grdić, a za novog Mistera izabran je Mario Valentić. Hrvatski izbor za Miss i Mistera ne bi bio to što je, kada ne bi došlo do skandala. Srećom, ove godine skandal nema veze s Missicama.

Spektakl je održan u Zagrebu u dvorani Dražena Petrovića, posjetitelje su zabavljali Nina Badrić, Lana, Vesna Pisarović, Jacques Houdek i drugi. Voditelji programa bili su Ivana Šundov i Mirko Fodor.

Na izboru za najljepše natjecalo se 20 djevojaka i mladića. Ove godine glasovi gledatelja i žirija bili su jednako važni sve do superfinala u kojem su ostale dvije djevojke, kada su o pobjednici odlučili glasovi gledatelja. Na isti način glasalo se i o kandidatima za Mistera.

Uz ljepotu, Aleksandra Grdić žiri i gledatelje osvojila je i odgovorom na pitanje, kao buduća odvjetnica, "Koga bi branila", odgovorila da bi voljela pomoći HIV zaraženoj djevojčici Eli jer ljudi nisu dovoljno upoznati s bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva pratilja Miss Hrvatske je Elizabeta Plel, druga pratilja je Mirela Škundrić, a za najsimpatičniju djevojku natjecatelji izbora za Mistera izabrali su Biljanu Mančić.

Prvi pratitelj Mistera Maria Valentića je njegov najbolji prijatelj Mario Mlinarić, za drugog pratitelja izabran je Matko Novaković, a djevojke su najsimpatičnijim proglasile Davida Vukelića.

Ove godine skandal se dogodio kada je u posljednji trenutak odbio nastupiti Toni Cetinski. Naime, Cetinski je želio nastupiti posljednji, ali Direkcija izbora primila je poziv iz Croatia Recordsa s uputstvom da posljednji mora pjevati Petar Grašo kao veći pjevač i veća zvijezda od Cetinskog. U suprotnom će svi pjevači Croatia Recordsa odustati od sudjelovanja u programu. Umjesto Cetinskog nastupio je Houdek.

U pozadini skandala vjerojatno je činjenica da su Tonči Huljić i Cetinski ovih dana na sudu.

Izvor fotografije: www.virovitica-online.net

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara