Ispovijest Halle Berry: Pokušala sam samoubojstvo

Ispovijest Halle Berry: Pokušala sam samoubojstvo

Glumica je izjavila kako je nakon što je 1997. godine prekinula sa košarkaškom zvijezdom Davidom Justiceom bila u stanju teške depresije. Nakon toga te nakon drugog razvoda, kako sama kaže, naučila je kako preuzeti kontrolu nad vlastitim životom. A sada, u 40-oj godini života, razmišlja o majčinstvu.

"Sjedila sam u svom automobilu i znala sam da plin ulazi, kada sam ugledala sliku svoje majke koja me pronalazi. Toliko je žrtvovala za svoju djecu da bi moje samoubojstvo bilo nevjerojatno sebično. Moj osjećaj za vrijednosti bio je na samom dnu. Morala sam se reprogramirati kako bi vidjela ono dobro u sebi. To što me netko nije volio nije značilo da nisam voljena. Obećala sam samoj sebi da nikada više neću biti kukavica." - rekla je Berry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Justicea, Berry je do 2005. godine bila u četverogodišnjem braku sa pjevačem Ericom Benetom. "Da nisam prošla kroz prvi prekid i tada dala sama sebi ono obećanje, to bi me dotuklo. Vjerojatno bi se bacila pod neki automobil." - izjavila je suicidalna glumica.

Nakon brojnih terapija i savjetovanja o tome kako da preuzme kontrolu nad samom sobom, Berry prolazi kroz najsretnije dane svog života. Trenutno je u vezi sa 10 godina mlađim modelom Gabrielom Aubryem. "Moje želje su sada usmjerene na drugačije poglavlje mog života - majčinstvo. To je sljedeći cilj koji sam si zacrtala." - rekla je Berry za Parade.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara