Ivana Brkljačić: Nisam nasilna, uvijek sam dobivala batine

Ivana Brkljačić: Nisam nasilna, uvijek sam dobivala batine

Tekst: N.Š.
Foto: Nova TV

IVANA BRKLJAČIĆ obratila se javnosti nakon incidenta s menadžerom Blanke Vlašić u Splitu te je proteklog vikenda dala intervjue na dvije naše nacionalne televizije. Bacačica kladiva tvrdi da je žrtva medijske hajke te da je cijeli slučaj prenapuhan, jer nikakvih udaraca nogama nije bilo. U oba intervjua, Ivana je tvrdila da su mediji pisali laži o njoj i spornom incidentu te je demantirala neke svoje ranije izjave poput onih iz intervjua u Vjesniku, prije šest godina.

"Nisam rješavala svoje probleme fizički"

"Priznajem, kad se svađam s nekim, volim prijetiti nasiljem: `Daj šuti, razbit ću ti nos!`. Znam da je ružno, cura sam, ali kad sam ljuta, nikad mi nije problem potući se, čak i s puno jačima od sebe. Jednom sam se potukla na stadionu - s tipom koji je napao mog trenera. Nije jadan znao što ga je snašlo. Imam i policijsku prijavu", izjava je koju je kladivašica dala Vjesniku prije nekoliko godina te ju je jučer demantirala, tvrdeći da su mediji to preuveličali i izvadili iz konteksta. "Nisam nasilna, uvijek sam ja bila ta koja bi dobila batina. Ne znam da se netko nije tukao u djetinjstvu, imam brata i kao klinci smo imali sukobe, ali nisam rješavala svoje probleme fizički", izjavila je Brkljačić u intervjuu za Red Carpet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijska prijava protiv mene ne postoji"

Tvrdi da prijava koju je sama spomenula u Vjesnikovom intervjuu, ne postoji. "Mediji su nakon incidenta iskopali policijsku prijavu, ali ona ne postoji. Nemam dosje u policiji", rekla je kladivašica. "Našla sam se pod velikim medijskim pritiskom i bilo je ili ćeš nam ti reći svoju verziju ili ćemo mi svoju. Nadam se da se to nikome neće ponoviti", kaže ona.

"Voljela bih da se Blanku izostavi iz svega ovog"

Harald Edeltzberg ju je napao jer je, prema njezinim tvrdnjama, ona kao direktorica atletskog mitinga Hanžekovićev memorijal uvela novi način rada koji se njemu očito nije svidio, a svemu su pridonijeli i sukobi koje Ivana i Blankin menadžer vuku još iz prošlosti. "Jedina sam u povijesti tog mitinga koja je uštedjela sredstva i vratila novac Gradu Zagrebu. Time je spašena još jedna priredba", izjavila je ona u intervjuu. "Voljela bih da se Blanku izostavi iz svega ovog, jer je ona vrhunska sportašica i profesionalka i ne bi si dozvolila da na nju to utječe", rekla je Brkljačić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara