Ivana Radovniković i u Opatiji našla vremena za pisanje bloga

Ivana Radovniković i u Opatiji našla vremena za pisanje bloga

Pjevačica je tako današnju pauzu iskoristila da se javi posjetiteljima svog bloga i kratko ih pozdravi. Iako, kako nam kaže, uživa u pisanju podužih postova, danas je morala biti kratka jer večeras nastupa na prvoj polufinalnoj večeri Dore. Ivanu je pisanje bloga, kaže nam, oduševilo, a najviše su je se, kaže, dojmili komentari podrške i privatne poruke koje joj ostali posjetitelji Blogera šalju.

Trema pred nastup kod nje, kaže, ne postoji. Jasno joj je, otkriva nam, da ljudi na manifestacijama poput Dore traže "da ih se šokira" i cilj joj je da svi dožive njezin nastup, dok ju plasman previše ne brine. "Ima puno dobrih pjesama koje će se vrtiti po radijskim postajama i koje su odlične, ali nisam sigurna da postoji pjesma koja bi nas mogla dovesti do finala Eurosonga." - objašnjava nam Ivana, koja je u Opatiju doputovala zajedno sa menadžericom, no uskoro bi joj podršku mogao pružiti i dečko, koji je trenutno zbog poslovnih obveza morao ostati u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom službenom blogu Ivana posjetiteljima poručuje da joj svakako pošalju komentare o svojim dojmovima Dore i njezina nastupa, a simpatičnoj pjevačici podršku možete pružiti na blogu ivanaradovnikovic.bloger.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara