Jackson optužuje novinara da je izigrao njegovo povjerenje

Jackson optužuje novinara da je izigrao njegovo povjerenje
MICHAEL JACKSON je u četvrtak optužio britanskog novinara, autora spornog dokumentarca u kojem je američki pjevač priznao da je često dijelio krevet s djecom, da je izigrao njegovo povjerenje.

´Imao sam povjerenja u Martina Bashira dopustivši mu da uđe u moj život i život moje obitelji jer sam htio da se dozna istina´, objasnio je Jackson, nekoliko sati prije nego je u četvrtak navečer na američkoj televiziji prikazan dokumentarac.

Emisija nazvana ´Živjeti s Michaelom Jacksonom´ prikazana je u ponedjeljak navečer u Velikoj Britaniji na privatnoj televizijskoj postaji ITV.

Martin Bashir, koji se proslavio povijesnim razgovorom s princezom Dianom 1995. godine, dobio je odobrenje da prati Michaela Jacksona osam mjeseci.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

´Martin Bashir uvjeravao me kako mogu imati povjerenja u njega kazavši mi da će napraviti pošten i istinit portret moje obitelji, predstavljajući se kao čovjek koji je promijenio život princeze Diane´, rekao je Michael Jackson.

´Iznenađen sam da profesionalni novinar može kompromitirati svoju čast prevarivši me na ovaj način´, dodao je američki pjevač.

Jackson (44) je u dokumentarcu objasnio da su uvijek djeca bila ta koja su željela spavati u njegovoj sobi, a da je on bio sretan što im može učiniti uslugu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara