Jeste li odabrale pravu njegu?

Jeste li odabrale pravu njegu?

70% žena u Hrvatskoj nije zadovoljno svojom njegom protiv starenja. Jeste li vi jedna od njih?

Kako biste pravilno odabrali proizvode protiv starenja kože, potrebno je znati prepoznati i razumjeti čimbenike njihovog nastanka. Krivi odabir može naštetiti koži i ubrzati njeno starenje. Zbog svjeta koje u njima možete dobiti, ljekarne su najprimernije mjesto za kupovinu kreme. Stručni savjet i osobni pristup farmaceuta glavne su prednosti ljekarne.

Za lakše savjetovanje Laboratoriji Vichy su pripremili dijagnostičku karticu pomoću koje će posjetitelji ljekarni moći sami ili uz pomoć farmaceuta vrlo detaljno odrediti znakove starenja kože kao što su prisutnost bora na različitim dijelovima lica, čvrstoća kože, ovješenost itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko je koža još uvijek mlada, ali se počinju javljati mimičke bore, Vichy  savjetuje Myokine njegu, a za kožu koja je izgubila elastičnost i čvrstoću preporučuje liniju Liftactiv PRO. Ukoliko su vaše crte lica ovješene, a koža suha, tanka i neelastična, Vichy preporučuje NeOvadiol. Riječ je o revolucionarnom otkriću u borbi protiv hormonskog starenja kože.

Temelj za očuvanje zdrave i mladolike kože je pravilan odabir sredstva za čišćenje i strogo poštivanje svakodnevne rutine čišćenja. Njege za čišćenje moraju biti prilagođene tipu kože i njenim potrebama. Vichyjeva linija Pureté Thermale kompletna je linija za čišćenje svih tipova kože, čak i najosjetljivije.  Svi proizvodi iz linije sadrže revolucionarni aktivni sastojak CaptelaeTM i termalnu vodu Vichy i imaju pH 5.5.  Sve su teksture nemasne, nježno uklanjaju šminku i nečistoće s kože bez trenja vatom. Nakon uporabe koža je glatka, meka, svježa, navlažena i spremna za nanošenje proizvoda za njegu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara