Jude Law se susreo sa Samanthom Burke, majkom svojeg izvanbračnog djeteta

Jude Law se susreo sa Samanthom Burke, majkom svojeg izvanbračnog djeteta

Tekst. B.M.
Foto: JLP

JUDE LAW konačno se okuražio i posjetio američku manekenku Samanthu Burke koja mu je prije nekoliko mjeseci rodila kćerkicu. Ovo je prvi put da glumac vidi svoju kćer. 37-godišnji glumac došao je na Floridu i sastao se s manekenkom te svojim odvjetnikom kako bi dogovorili odgajanje malene Sophije. Ovo je prvi put da su se Jude i Samantha sreli otkako je glumac saznao da je ona trudna s danas petomjesečnom Sophijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije susreta s američkom manekenkom, Jude se susreo s odvjetnikom kako bi isplanirali sve detalje dogovora. Burke je zatrudnjela dok je Law snimao "Sherlocka Holmesa" u New Yorku. Jedne večeri izašao je van i u klubu upoznao manekenku. Ovo je četvrto dijete zgodnog glumca, a ostalu djecu dobio je s glumicom Sadie Frost, s kojom je nekoliko godina proveo u braku. Glumac će malenoj Sophiji financirati sve troškove života, a navodno je bio jako nervozan oko ovog susreta.

"Jude je bio jako napet oko ovog sastanka. Nije planirao postati otac, no kad se već dogodilo, želi napraviti pravu stvar", rekao je njegov prijatelj. U početku cijele afere sa Samanthinom trudnoćom, Jude se nije ponio kao kavalir. Naime, tada je inzistirao na DNA testiranju te nije vjerovao da je dijete njegovo. Cijela priča ipak je završila u korist manekenke. Jude je danas ponovno u vezi sa Siennom Miller, a pomirili su se nakon četiri godine. Tada su prekinuli jer je nestašni Jude prevario lijepu Siennu s dadiljom svoje djece.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara