Justin Timberlake na večeri s novom i nepoznatom djevojkom

Justin Timberlake na večeri s novom i nepoznatom djevojkom

Tekst: B.M.
Foto: JLP


NAKON mnogobrojnih novinarskih napisa o varanju Jessice Biel sa seksi Rihannom, Justin Timberlake se, izgleda odlučio za posve novu opciju. Iako je samo prije nekoliko dana snimljen na romantičnoj večeri s Jessicom, sinoć je, uhvaćen kako izlazi van s novom djevojkom, čiji identitet je nepoznat medijima. Čini se da su glasine o njihovom prekidu uistinu točne. Nakon dvije i pol godine  veze, pjevač očito traži novu srodnu dušu.

Neki od članova obitelji otkrili su medijima kako Justin nikada nije bio do kraja predan ideji o nekoj dugoj vezi s lijepom glumicom. Justin i sasvim nova djevojka (čije ime će se sigurno ubrzo pojaviti u medijima) uočeni su kako zajedno napuštaju jedan bar. Za jedan magazin njegova baka je izjavila da je njezin unuk slobodan te da se posvetio karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baka je nadalje potvrdila sumnje da je Jessica htjela brak, međutim 28-godišnjem pjevaču to nije padalo na pamet. On je sada, kaže, usredotočen na karijeru. I dok je usredotočen na karijeru i nepoznate mlade djevojke, Jessica snima film u Vancouveru. Je li ovo definitivan kraj ovog naizgled skladnog para, ne zna se, ali ono što znamo je da su se oboje trudili zbližiti, međutim, kako kažu njihovi bližnji, to se nije dogodilo. Par se jednostavno "ohladio" te tako najvjerojatnije okončao svoju vezu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara