Justin Timberlake podivljao na pitanje o vlastitim homo sklonostima

Justin Timberlake podivljao na pitanje o vlastitim homo sklonostima

POP pjevač i bivši (možda i sadašnji, tko bi ga znao) dečko Britney Spears, Justin Timberlake, strašno se naljutio na radijskog DJ-a koji mu je u telefonskom intervjuu postavio pitanje o njegovom navodnom homoseksualizmu.

Američki radijski DJ Java Joel, koji je Timberlakea intervjuirao za radio stanicu Kiss 103.5, pokušao je izbaciti pop zvijedu iz takta provokativnim pitanjima o seksualnom životu, što mu je na kraju razgovora i uspjelo.

Justin je tako, između ostalih, morao odgovarati na pitanja "Tko je bolji u krevetu, Britney ili Christina?" i "Jesi li zaista poševio Kylie nakon dodjele Brit Awards?". Ipak, dok su se pitanja vrtila oko pjevačevih heteroseksualnih veza, Timberlake se koliko-toliko snalazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ga je potpuno izbacilo iz takta bilo je ovo Joelovo pitanje: "Jesi li ikad spavao s nekim od članova svog benda 'N Sync?"

Bijesni Timberlake je odgovorio: "Mislim da i sam znaš odgovor na to pitanje. Moji fanovi ne žele slušati blesava pitanja poput 'Kakva su tvoja homo iskustva?'. Ne mogu vjerovati da sam trošio svoje vrijeme na tebe."

Nakon toga Timberlake je poklopio slušalicu, a u studiju radija Kiss prolomio se smijeh.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara