Keira Knightley umjesto piratske princeze postaje kazališna zvijezda?

Keira Knightley umjesto piratske princeze postaje kazališna zvijezda?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

BRITANSKA glumica Keira Knightley rekla je da su joj tri nastavka "Pirata s Kariba" sasvim dovoljna i da se u četvrtom sigurno neće pojaviti. Svoju ulogu Elizabeth Swann u četvrtom nastavku "Na čudnijim plimama", u kojem će s Johnnyjem Deppom glumiti i Penelope Cruz, Keira će prepustiti nekoj novoj piratskoj princezi.

"Rekla sam sama sebi da kada završim trilogiju, više neću glumiti u tom filmu. Bilo mi je prekrasno snimati nastavke, upoznala sam izvanredne ljude, ali za mene je tri sasvim dovoljno", kaže lijepa glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keira se početkom mjeseca pojavila u kazališnoj predstavi "The Misanthrope" na londonskom West Endu. Budući da se glumica sve više okreće "daskama koje život znače", možda ju je baš to odbilo od uloge u popularnoj sagi o piratima.

"Stvarno uživam u kazalištu i želim što više to raditi. Puno je drukčije od snimanja filmova, stvarno se moraš uživjeti u lik. S filmom, kada jednom završiš scenu, to je kraj, a u kazalištu se sve uvijek nastavlja. Puno bolje upoznaš lik. I raspoloženje publike je svake večeri različito, kao i moje, pa to sve utječe na nastup. Još nisam doživjela lošu reakciju publike", kaže Keira.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara