Kriminalče, pogledaj moje brkove i bježi!

Kriminalče, pogledaj moje brkove i bježi!

U INDIJSKOJ pokrajini Madhya Pradesh, koja inače muku muči s uličnim pljačkašima, lokalna policija dosjetila se briljantnom rješenju problema – okupljanje elitna postrojba od 50 brkatih policajaca.

Kako javlja indijski Hinduonnet.com, 50 policajaca s najboljim brkovima odabrat će šef lokalne policije, a prema njegovoj zamisli brkati bi policajci na motorima patrolirali najkritičnijim dijelovima pokrajine, te "koristeći psihološke taktike držali kriminalce podalje".

Isti izvor javlja kako su dosad gusti crni brkovi i pištolji bili povezivani upravo s uličnim pljačkašima, pa je očito da se tamošnja policija odlučila na primjenu principa "klin se klinom izbija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci s najgušćim brkovima i, pazite ovo, vlastitim motorima, već se biraju, a na kraju će njihovu mudru psihološku zamku dodatno "začiniti" brijači, koje će ionako "opasne" brkove učiniti još strašnijima.

Hinduononet.com javlja kako je ovaj neobični eksperiment započeo trend puštanja što gušćih brkova među policajcima, koji se nadaju da će time privući šefovu pažnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara