Kylie Minogue, Claudia Schiffer i Sienna Miller skidaju se u borbi protiv raka dojke

Kylie Minogue, Claudia Schiffer i Sienna Miller skidaju se u borbi protiv raka dojke

Tekst: A.A.
Foto: JLP

KYLIE MINOGUE, Sienna Miller i Claudia Schiffer pozirale su razgolićene na fotografijama kako bi podigle svijest o opasnostima raka dojke. Poznate su se ljepotice skinule pred objektivom fotografa Maria Testina kako bi pomogle kampanji "Fashion Targets Breast Cancer" (FTBC) kojoj je cilj prikupiti milijun funti za borbu protiv raka dojke.

Kylie, koja vodi kampanju, i samoj je tijekom glazbene turneje 2005. godine bio dijagnosticiran rak dojke. Nakon uspješnog liječenja kemoterapijom i radioterapijom, svoju je turneju nastavila već na kraju 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko mi puno znači što sam dio ove kampanje. Svim srcem podupirem sve napore koji se poduzimaju za skupljanje sredstava za borbu protiv raka", rekla je pjevačica.

Kampanja FTBC promiče one robne marke proizvođača koji su pristali barem 30 posto od prodaje svakog odjevnog predmeta uplatiti britanskoj dobrotvornoj organizaciji "Breakthrough Breast Cancer", koja promiče prevenciju i bori se protiv opake bolesti. Kylie, Claudia i Sienna potiču žene na kupovinu odjeće baš tih brandova pod geslom "Odjenite svoju potporu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara