Lady Gaga će glumiti u Tarantinovom sljedećem filmu?

Lady Gaga će glumiti u Tarantinovom sljedećem filmu?

Tekst: A.A.
Foto: JLP

LADY GAGA mogla bi se u sljedećem filmu slavnog redatelja Quentina Tarantina okušati u ulozi ubojice. Pjevačica, koja je za snimanje svog posljednjeg spota od Tarantina posudila vozilo Pussy Wagon iz filma "Kill Bill", navodno pregovara s redateljem o svom pojavljivanju na velikom ekranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Quentin je veliki obožavatelj Lady Gage, voli cijelu njenu osobnost. Već ju je zamislio u nekim svojim projektima, u jednom bi trebala glumiti ubojicu", otkriva izvor blizak redatelju. "Filmovi bi za pjevačicu bili smjeli pothvat, a ona je zbog toga vrlo uzbuđena. Quentin joj je rekao da ima prirodni talent".

Pjevačicu je filmska groznica obuzela još prošle godine nakon gostujuće uloge u američkoj TV seriji "Gossip Girl". "Ona glumu doživljava kao prirodni nastavak svoje karijere. Čak je zamislila napraviti rock-operu u obliku visokobudžetnog filma rađenog prema njenim vlastitim zamislima. No, zanimaju je i prave dramske uloge. Osjeća nagon i ima samopouzdanja dovoljno da postane velika glumica. Problem je samo kako će za to pronaći vremena kraj svoje originalne velike ljubavi - glazbe", kaže izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara