Luka Nižetić na provokacije Nikoline Pišek: Ja volim žene!

Luka Nižetić na provokacije Nikoline Pišek: Ja volim žene!

Mirko Fodor i Duško Ćurlić, koji će ove godine voditi Doru zajedno s još nekoliko ljepotica poput Ive Šulentić, Barbare Štrbac, Ive Jerković i Nikoline Pišek, puno su, slažu se mnogi, duhovitiji tijekom probi kada im je još uvijek dozvoljeno "ubaciti" neku svoju dosjetku, nego kada uglavnom zamaraju pobliku napisanim scenarijem koji je rijetko kada bilo kome duhovit ili čak zanimljiv.

Tako je i na generalnoj probi održanoj u četvrtak u opatijskom "Kvarneru" bilo veselo, kada je Nikolina Pišek, vježbajući javljanje iz green rooma, Luki Nižetiću postavila pitanje voli li više kada ga žene proglase najzgodnijim muškarcem ili kada to učine muškarci s homoseksualnim sklonostima.

"Ne brini, neću te to pitati kada budemo išli uživo." - kazala je raspoložena Nikolina Luki, koji je pomalo uvrijeđeno odgovorio da mu je draže da ga žene proglašavaju najzgodnijim muškarcem, a na Nikolininu daljnu provokaciju "Zašto?", Luka odgovara: "Zato što volim žene!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, o Lukinom se scenskom nastupu najviše priča ovih dana, jer će se na pozornici pojaviti s plesačem i plesačicom, pri čemu na kraju nastupa Luka okreće leđa i simulira poljubac s plesačicom. No, kako doznajemo, ne radi se ipak o pravom poljupcu, pa djevojke (ili tko već atraktivnog pjevača nalazi za zgodnoga) mogu mirno spavati.

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara