Madonna će glumiti Cecu, Arkana Steven Seagal ili sin Mihajlo

Madonna će glumiti Cecu, Arkana Steven Seagal ili sin Mihajlo

SRPSKI tabloid Svet piše kako je britanski "Sun" najavio snimanje filma o Svetlani Ceci Ražnatović, koju će glumiti Madonna. Navodno je Madonna bila oduševljena pričom o Cecinom životu koju joj je ispričala sluškinja te je odmah odlučila snimiti film o srpskoj pjevačici.

Kako je Madonna saznala za Cecu:

Svet piše kako je Madonna jednog poslijepodneva šetala svojom raskošnom vilom u Londonu kada je naišla na sluškinju koja je čistila sa slušalicama na ušima.

Madonna ju je pitala sluša li možda njen posljednji album, a sluškinja, Bosanka,  rekla je kako sluša pjesme najbolje i najnesretnije pjevačice u njenoj zemlji – Cece.

Madonna je tada željela poslušati jednu njenu pjesmu, koja ju oduševila pa je željela čuti nešto i o Cecinom životu.

Kada je sluškinja Madonnu upoznala sa Cecinom prošlošću, Madonna je oduševljena nazvala svog supruga Guya, koji je u tom trenutku bio s hrvatskim producentom Brankom Lustigom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što mu je prenijela ideju, navodno je i Branko Lustig, dvostruki Oskarovac, bio oduševljen tom idejom, te je pristao sudjelovati u produkciji filma.

Navodno su za film već angažirani Rade Šerbedžija i Sergej Trifunović.

Madonna još razmišlja o tome tko bi glumio Arkana, neodlučna je između Arkanovog sina Mihajla koji mu nevjerojatno sliči, ili poznatog glumca Stevena Seagala.

Svet piše kako postoji mogućnost da se film počne snimati za otprilike mjesec dana, a smatraju kako će biti jedan od najatraktivnijih hollywoodskih filmova ove godine.

Izvor Sveta za ovu "istinitu vijest" navodno je netko blizak Branku Lustigu.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara