Madonna i Yoko Ono oduševljene Lady GaGom

Madonna i Yoko Ono oduševljene Lady GaGom

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP

POZNATO je kako je kontroverzna 23-godišnja pjevačica Lady GaGa velika obožavateljica ikone popa, 51-godišnje Madonne, a u posljednjim izjavama koje je dala, ni Madonna ne skriva svoju sklonost prema GaGinoj glazbi. Rekla je kako u GaGi vidi sebe i kvalitete vode do statusa ikone popa. Time je Madonna još jednom potvrdila kako između nje i mlađe zvijezde nema netrpeljivosti iako se o tome dosta pričalo. Nagađanja su prvi put demantirale kada su se u pripijenim crnim kompletićima "potukle" u showu "Saturday Night live".

Slično misli i udovica Johna Lennona, Yoko Ono, koju je GaGina izvedba pjesme "Imagine" oduševila, a pohvalila je i njezin izgled. Lady GaGa je nastupila na večeri u sklopu kampanje za borbu za ljudska prava koja se održala u Washingtonu. Na svoj način je otpjevala pjesmu iz 1971. godine, koja je bila posvećena ubijenom studentu, homoseksualcu, Matthew Shepardu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Draga Lady GaGa, hvala ti što si otpjevala 'Imagine'. Slušajući te, ostala sam zapanjena i krenule su mi suze. Prekrasna si. Imaš moju podršku. S ljubavlju, Yoko", napisala je Lennonova udovica na svojem Twitter profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara