Marcia Cross na pragu pedesete pokazala savršeno njegovani ten

Marcia Cross na pragu pedesete pokazala savršeno njegovani ten

Tekst: V.V.
Foto: JLP

HLADNA ljepotica iz "Kućanica" očarala je okupljene uzvanike na dobrotvornom koncertu "Rock a Little, Feed a Lot" svojim besprijekornim tenom bez i najmanje naznake umjetnih intervencija poput Botoksa ili kakvog drugog oblika estetske kirurgije. Marcia, koja je već napunila 47 godina, u zadnje vrijeme blista i više nego inače, a razlog dolazi "iznutra"; još uvijek je zaljubljena i sretna, a majčinstvo (ima dvogodišnje blizanke), očito, na glumicu uopće ne djeluje iscrpljujuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ipak, u Marcijinom životu nije sve bajno; njezinom suprugu Tomu Mahoneyju početkom godine dijagnosticiran je karcinom, što je kasnije glumica i javno potvrdila. "Suprug Marcie Cross trenutno se nalazi na liječenju i možemo reći da jako dobro reagira na terapiju", potvrdila je navode američkog magazina People Heidi Slan, glumičina glasnogovornica. Međutim, nije željela otkrivati ni detalje dijagnoze ni reakcije zvijezde serija "Kućanice", "Melrose Place" i "Everwood".

Za Marciu Cross dugo se godina u medijima špekuliralo da ima homoseksualne sklonosti jer je prekoračila 40., a nije ušla u brak. Zle jezike ušutkala je 2005. kada se zaljubila u četiri godine starijeg brokera. Vjenčali su se u lipnju 2006. godine i uskoro dobili blizanke Eden i Savannah.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara