Mariah Carey obožava telefonski seks!

Mariah Carey obožava telefonski seks!

Tekst: V.V.
Foto: JLP

MARIAH CAREY, američka pjevačka diva koja ovih dana boravi svakodnevno u medijima, priznala je da obožava telefonski seks. S obzirom na to da ona i suprug Nick Cannon puno vremena provode odvojeni, i često na različitim stranama SAD-a, ova izjava nije posebno čudno, je kako kažu, strast u braku moraju nekako održavati.

A Mariah, koja nikada nije krila da je romantika ipak njezina prva ljubav, inspiraciju za svoj novi album koji trenutno obara rekorde slušanosti pronašla je baš u Nicku. Pjevačica tvrdi da je privrženost koju osjeća prema svome suprugu "toliko velika da je utjecala na njen rad u studiju", unatoč činjenici da se takvo nešto ne može izraziti riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se mijenja kada si zaljubljen", objasnila je Mariah te nadodala: "Nikad nisam osjetila toliku povezanost pa je to za mene jako velika stvar".

Osim u braku, inspiraciju za nove hitove našla je i u starim prijateljima, odnosno njihovim pričama. "Neke pjesme nastale su prije godinu dana, a govore o mojim starim prijateljima i njihovim pričama koje su mi ispričali", rekla je pjevačica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara