Mediji tvrde da je Beckham prevario suprugu sa sekretaricom, nogometaš opovrgava

Mediji tvrde da je Beckham prevario suprugu sa sekretaricom, nogometaš opovrgava

IAKO je vijest stara već više od pola godine tabloid Sun u novom broju "ekskluzivno" je razvlači u čak šest napisa koji otkrivaju detalje Davidove veze s Rebeccom Loos.

Sportska firma SFX uposlila je 26-godišnju Rebeccu koja odlično govori španjolski za pomoć Beckhamu pri dolasku u Madrid i svi tvrde da je posao odlično obavljala.

Problem je nastao kada je Victoria zbog glazbenih obaveza bila često odsutna pa je David svoj poslovni odnos sa sekretaricom pretvorio u privatni.

Nakon objavljivanja fotografija njihovog izlaska u jedan noćni klub tabloidi su se odmah raspisali o ljubavnoj aferi, a bogati nogometaš sve je demantirao i Rebecci dao otkaz.

Sun je čeprkao dalje i uspio pronaći svjedoke koji tvrde da je David ipak proveo noć sa sekretaricom u jednom hotelu. To je potvrdio njegov bivši tjelohranitelj koji ih je tamo odvezao, a javio se i Rebeccin brat koji tvrdi da mu je sestra sve ispričala o vezi s Beckhamovm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tabloid je odnekud izvukao i SMS poruke koje je nogometaš izmjenjivao sa sekretaricom, a obiluju riječima "seksanje" i potvrđuju njihovu ljubavnu aferu.

Victoriji je tako sigurno pokvareno slavlje njenog tridesetog rođendana 17-tog travnja, a upravo je s djecom i roditeljima otputovala u Švicarsku na skijanje gdje bi joj se uskoro trebao pridružiti i navodno nevjerni suprug.

David Beckham opovrgnuo napise da je prevario suprugu

Kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham opovrgnuo je novinske napise da je prevario suprugu s bivšom osobnom asistenticom.

Vezni igrač Real Madrida izdao je priopćenje u kojem kaže da je ta priča "smiješna" te da je on u sretnom braku s "divnom ženom".

"Ne postoji ništa što bi mogla napraviti neka treća strana da promijeni te činjenice", ustvrdio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara