Meg Ryan: Od spavanja na plaži do članice žirija u Cannesu

Meg Ryan: Od spavanja na plaži do članice žirija u Cannesu
TIJEKOM prvog posjeta Cannesu Meg Ryan je spavala na plaži, a sada je slavna holivudska zvijezda članica žirija 56. filmskog festivala koji se održava u gradu na Azurnoj obali.

Zvijezda filma "Kad je Harry sreo Sally" otkrila je svoju slavnu prošlost iz Cannesa na konferenciji za novinare u okviru festivala koji je počeo 14., a završava 25. svibnja.

"Mislim da je ovo moj treći ili četvrti posjet Cannesu", kazala je Meg Ryan novinarima. "Došla sam sa 17 godina, s ruksakom na leđima, dvoje prijatelja i željezničkom kartom za mlade. Spavali smo na plaži".

"Nakon toga sam došla kao turist, a onda i raditi", dodala je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Meg Ryan (41) konačno je doživjela luksuznu stranu Cannesa kada je došla raditi s Kevinom Klineom na filmu "Francuski poljubac".

"Snimali smo po cijeloj Croisette i u hotelu Carlton. Svi koji su radili na filmu bili su smješteni u hotelu Du Cap. To je bilo iznimno iskustvo", rekla je Meg Ryan, dodavši kako je počašćena što je odabrana da bude članica žirija koji će dodijeliti Zlatnu palmu.

"Ovdje sam kao student. Radujem se što ću vidjeti filmove koje ne bih mogla vidjeti u Americi. Ovdje sam da slavim umjetnost", rekla je Meg Ryan.

(Hina) bis bnš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara