Michael Jackson: Hitler je bio genijalac

Michael Jackson: Hitler je bio genijalac

Tekst: B.M.
Foto: JLP

KRALJ popa ne prestaje šokirati niti nakon svoje smrti. Prema najnovijim saznanjima, Michael je u jednom intervjuu nazvao Adolfa Hitlera genijem, prenosi Daily Mail. Da stvar bude bizarnija, napravio je to za vrijeme intervjua s rabinom. Pokojni pjevač objasnio je: "Hitler je bio genijalan govornik. Natjerati toliko ljudi da se promjene i mrze.., morao je biti showman i bio je."

 Dao svojevrsnu podršku ubojicama 2-godišnjeg dječaka

U intervjuu je nadalje otkrio kako je htio izlaziti s pokojnom princezom Dianom, te kako je Madonna, iako jako zaljubljena u njega, bila ljubomorna na njegov uspjeh. Također je dao do znanja kako ga je bivša žena, Lisa Marie Presley nazvala idiotom, kada je dao svojevrsnu podršku ubojicama 2-godišnjeg dječaka. Opravdao je to na način da je izjavio kako je njihov život sigurno bio težak, te kako su se sigurno napatili kao djeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princeza Diana je "vrlo ženstvena i sofisticirana

Knjiga s intervjuima koje je davao popularni Jacko izlazi danas i može se kupiti on-line. U knjizi se otkriva kako je Michael smatrao da je pokojna princeza Diana "vrlo ženstvena i sofisticirana." Tvrdio je i kako je supermodel Cindy Crawford koketirala s njime, a vezu sa svojom prijateljicom, Elizabeth Taylor je razmatrao, ali ne i realizirao. Kontroverzni Michael umro je u lipnju ove godine, i iako su prošla tri mjeseca od njegove smrti, još uvijek su njegov život i rad aktualni. Kada je Jackson u pitanju, sve je moguće, od najbizarnijih izjava do najsmješnijih teorija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara