Modna fešta u sjeni dekoltiranih jetseterica

Modna fešta u sjeni dekoltiranih jetseterica

VESELO je bilo proteklih dana na Zagreb Fashion Weeku. Nakon modne groznice koja nas je tresla u vrijeme Cro a Portera, hrvatski jetseteri pronašli su novo mjesto za druženje, čavrljanje i privlačenje pozornosti.

Tako se u petak na VIP reviji moglo vidjeti razdraganu Stefani Hohnjec, zvijezdu sapunica Antoniju Berishu, mnoge modne eksperte i njihove goste, ali i hrpu atraktivnih hostesa koje su plijenile poglede skoro kao i manekenke što su se smjenjivale na sceni.

Dosad su posjetitelji imali priliku vidjeti čak 14 revija, a isto toliko još ih očekuje. Najbolje kreacije predstavili su studenti, koji su publiku osvojili novom razinom izrade modela i kvalitetom korištenih materijala.

Domaći kreatori nisu se previše opterećivali trendovima, pa je njihovo predstavljanje proteklo u pomalo deprimirajućem raspoloženju.

No, u publici uzbuđenja nije nedostajalo, kao niti na druženjima iza scene. Donosimo vam nekoliko fotografija kako biste upili barem malo ugođaja koji je vladao među razdraganim jetsetericama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara