Na Danima vjenčanja humanitarna revija za Klaićevu bolnicu: Trebaju aparate za infuziju za bebe

Na Danima vjenčanja humanitarna revija za Klaićevu bolnicu: Trebaju aparate za infuziju za bebe

Sponzorirani članak

JOŠ SAMO nekoliko dana dijeli nas od šestog po redu spektakla poznatog kao Dani vjenčanja koji se ove godine održavaju od 9. do 11. listopada, ovoga puta i na novoj lokaciji. Najznačajniji će se izlagačko-modni događaj vjenčanja u Hrvatskoj tako ove godine održati u Areni Zagreb. Za sve koji iz nekog razloga neće moći biti na modnim revijama inventivan organizacijski tim Dana vjenčanja, svojim je posjetiteljima, posebice budućim mladenkama organizirao i mogućnost praćenja modnih revija uživo putem live web streama na portalu www.vjencanje-ponuda.com. Putem live streama emitirat će se po jedna revija u subotu i nedjelju.

Ove godine oko 200 izlagača koji su svojim radom vezeni za organizaciju vjenčanja predstavit će se posjetiteljima na posebno uređenim i osmišljenim izložbenim prostorima. Bit će tu mnogih noviteta kojim se organizacije vjenčanja u Hrvatskoj uvelike približavaju i prate modne pomake u svijetu. Dakle, moderno, atraktivno, novo, zaigrano i pomalo spektakularno bit će u velebnom prostoru Arene Zagreb. Kao i svake godine, Danima vjenčanja posebnu pozornost donosi Gala humanitarna modna revija, koju nose poznate osobe iz javnog i političkog života Hrvatske. Ove godine prihod s revije te dio prihoda od ulaznica namijenjen je Dječjoj kirurgiji Klaićeve bolnice.

Na Danima vjenčanja 2009 na dnevnim modnim revijama predstavit će se izlagači u punom sjaju novih trendova vjenčanica, cvijeća i nakita. Dakle, sve što jednoj mladenki treba. I ne samo to. Prošle godine postavljen događaj "Budi mladenka" ponovno će najsretnije posjetiteljice brzinski "pretvoriti" u mladenke koje taj čas mogu izreći sudbonosno da.

Izvlačenja dobitnica bit će u subotu i u nedjelju, a nakon što se odaberu dobitnice Dermalogica i Jane Iredale, s frizerima Matrixa, brzinom svjetlosti stvorit će od njih prave mladenke. U vjenčanicama salona vjenčanica Nancy, Penelope, Ateliera Hera i Katjusha, s najmodernijom frizurom i makeupom dostojnim svjetskih glumica odabrane će mladenke primiti i nagrade u obliku vaučera koji se mogu iskoristiti na sam dan vjenčanja. Prijavnice se mogu pronaći u Areni Zagreb (na ulazu) te na web stranici www.danivjencanja.com.

Kao poseban novitet ove godine na Danima vjenčanja stručni će vjenčani žiri odabrati i "najpar" kojemu pokrovitelji nagrada daruju: medeni mjesec, sedam dana na otoku Mljetu (časopis Putovanja za dvoje), vjenčanicu u najam (Salon vjenčanica Nancy), catering za 50 osoba za ispraćaj mladenke (Restoran Klub književnika), set za mladoženju (Croata), vjenčano prstenje (Zlatarna Koci, Ozaljska), najam vozila po odabiru (Burton Car), polica osiguranja  (Jadransko osiguranje), pagoda s dekoracijom za ispraćaj mladenke (Altera) te izbjeljivanje zubi (Stomatološka poliklinika Ana Trupeljak)

Program događanja:

PETAK (09.10.2009.)
15.00h otvorenje  Dana Vjenčanja
16.00h modna revija 
20.30h - GALA humanitarna modna revija za Klaićevu bolnicu

SUBOTA (10.10.2009.)
13.00h modna revija
13.45h Prvi ples - Plesni centar Ritam
15.00h BUDI MLADENKA
16.00h modna revija
16.45h Prvi ples - Plesni centar Ritam
17.00h  BUDI MLADENKA
18.00h modna revija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
18.45h Prvi ples - Plesni centar Ritam

NEDJELJA (11.10.2009.)
13.00h modna revija
14.00h Narodni radio - proglašenje dobitnika, izravan prijenos
15.00h modna revija
16.00h BUDI MLADENKA
16.45h proglašenje "najpara Dana vjenčanja"
17.00h modna revija
17.45h  Prvi ples - Plesni centar Ritam
18.00h BUDI MLADENKA
18.45h Prvi ples - Plesni centar Ritam
20.00h zatvaranje Dana vjenčanja

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara