Najbizarnije aukcije Interneta

Najbizarnije aukcije Interneta

MAŠTATE li o kapi na čijem su vrhu dvije gumene žabe u seksualnom odnosu, ili pak krumpir u obliku srca (idealan dar za Valentinovo), za vas postoji samo jedno mjesto - ebay.com.

Stranica ebay.com na Internetu je poznata kao najveći online aukcijski servis, na kojem bilo tko s pristupom Internetu može prodati ili kupiti više manje sve.

Maštoviti surferi željni novca koji nemaju ponuditi bogznašto postavljaju na stranice ebay.com-a  neke prilično bizarne predmete, stvarne ili virtualne, i jedni i drugi su na prodaju.

Osim gorespomenute "kape s napaljenim žabama", za koju netko trenutno nudi 10,5 dolara, na ebay.com-u možete kupiti i unikatne lutkice Janet Jackson i Justina Timberlakea koje predstavljaju zvijezde na sada već čuvenom incidentu na Superbowlu. Cijena? Prava sitnica - samo 130 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krumpir u obliku srca prodan je za 16,5 dolara (sigurni smo da je neka žena oduševljena originalnim poklonom za Valentinovo), a za mizernih 5 dolara možete kupiti jedinstveno ljubavno pismo. Dobro ste pročitali, stanoviti surfer ponudio je svoje usluge pisanja ljubavnih pisama za samo 5 dolara. Doduše, detaljni opis svoje usluge napisan je na prilično lošem engleskom.

Stranica posvećena prikupljanju bizarnih online aukcija nalazi se na prikladno odabranoj adresi www.whowouldbuythat.com, pa toplo preporučamo da ju posjetite.


"Janet & Justin Super Bowl Halftime show"


"Heart shaped potato - a rare Valentine gift"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara