Naomi Campbell: Uvijek se trudim prema ljudima odnositi s poštovanjem

Naomi Campbell: Uvijek se trudim prema ljudima odnositi s poštovanjem

Tekst: P.R.
Foto: JLP

SUPERMODEL Naomi Campbell priznala je kako se srami svoje problematične i burne prošlosti.

"Nisam ponosna na svoje ponašanje, ali učim iz grešaka"

Lijepa se Britanka nerado prisjeća svih neugodnosti i scena koje je prouzročila tijekom svoje burne prošlosti, ali dodaje kako uči iz grešaka i trudi se ne razmišljati previše o tome što je napravila.

"Svi znaju kroz što sam prošla i kako sam se znala ponašati, ali i ja sam samo čovjek i griješim, ali ih nastojim popraviti i naučiti nešto iz njih", izjavila je manekenka za jedan britanski časopis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nisam ponosna na incidente koje sam uzrokovala i sramim ih se. Nikada ne bih lagala o njima, ali vam kažem kako sam mnogo naučila iz istih", dodala je Naomi koja je po skandalima i ispadima vezanim za njezin težak karakter poznata gotovo kao i po naslovnicama najpoznatijih svjetskih modnih časopisa na kojima se pojavila i revijama najslavnijih dizajnera koje je nosila.

"Burna prošlost je iza mene, promijenila sam se"

"Ne bježim od odgovornosti za sve što sam napravila, snosim posljedice za svaku glupost i učim iz grešaka", rekla je Naomi koja se prije svega petnaestak dana našla usred posljednjeg skandala koji je bio očiti dokaz kako se crna pantera neće tako skoro riješiti duhova svoje prošlosti. Tada je optužena da je fizički napala vozača u New Yorku, a izjavila je kako nije kriva i da ne želi više biti dijelom takvih spletki i neugodnih situacija u kojima je se optužuje zbog njezine prošlosti.

Supermodel već ima policijski dosje zbog nasilja,  2008. godine je osuđena zbog napada na dva policajca, godinu ranije bacila je mobitel na svoju kućnu pomoćnicu, a 1998. je također telefonom napala osobnu asistenticu.

"Promijenila sam se, uskoro ću napuniti 40 godina, sazrela sam i ostavila partije i buran život iza sebe. Trudim se popraviti svoje ponašanje i ispraviti pogreške koje sam napravila. Znam da nisam savršena, ali se uvijek trudim odnositi prema ljudima s poštovanjem", zaključila je Naomi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara