Natjecateljica u Trenutku istine priznala da je spavala s muškarcem kojem nije znala ime

Natjecateljica u Trenutku istine priznala da je spavala s muškarcem kojem nije znala ime

Tekst: B.M.
Foto: Nova TV

U VEČERAŠNJOJ epizodi Trenutka istine imali smo prilike upoznati Vlatku Tunić iz Vinkovaca, 28-godišnju konobaricu, koja je razvedena majka dvoje djece. Na samom početku emisije Vlatka, u čijoj je pratnji bio i njezin budući suprug Goran, priznala je da smatra da je poželjna supruga, na što njezin zaručnik nije imao komentara.

U nastavku, konobarica je objasnila da misli da je nevjera u braku sasvim normalna stvar te da se baš zbog nje rastala od prvog supruga. U nastavku smo otkrili da je zanimljiva Vlatka ovisnica o kockanju te da mjesečno prokocka jednu prosječnu hrvatsku plaću.

"Crna pantera" se tukla za novac

Vlatka je otkrila da se voli potući, što je možda jedan od razloga zašto je zovu Crna pantera. Partnere za svoje tuče ne bira, može se potući i s muškim i ženskim rivalima. Otkrila je i da se tukla za novac, a za borbu je znala dobiti i do petsto kuna. Osim toga, ima običaje divljati po cesti, iako vozačku dozvolu.

Otkrila je također da joj odgovara što njezina djeca žive s njezinim bivšim suprugom jer tako može slobodnije živjeti. Djecu viđa jako rijetko, jer njezin suprug to ne dozvoljava. U prilog njezinoj nepodobnosti govori i činjenica da je jednom prilikom novac namijenjen djeci potrošila na alkohol. Tu činjenicu opravdala je time što joj suprug nije dao posjetiti djecu pa je, umjesto da im kupi poklone, kupila alkohol.

Vlatka priznaje da pije najmanje jednom tjedno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače,  pije jednom tjedno, a djeca su je vidjela kako se mazi s drugim muškarcima. Tijekom trudnoće je, otkriva, pila alkohol. Radilo se, kaže, o dočeku Nove godine, na kojem je u prvom mjesecu trudnoće popila nekoliko red bull votki. Njezin zaručnik se ne boji da bi to mogla ponoviti. Također je djecu ostavljala kod kuće, trebala je naime otići u svatove, a iako je baka djece zakasnila, Vlatka je ostavila djecu bez nadzora.

Uza sve, konobarica je otkrila i kako se znala probuditi uz muškarca kojem nije znala ime. To se dogodilo jedne jako burne noću uz jako puno alkohola. Uz to, iako je već dvije godine u vezi sa svojim zaručnikom, nabacivala se drugim muškarcima. Njezin zaručnik na to je izjavio kako i on to radi, tako da mu ne smeta njezino nabacivanje drugima. No, seks s njezinim zaručnikom je ne zadovoljava, jer je nitko ne može zadovoljiti do kraja.

Priznala je u nastavku i kako ga je nekoliko puta prevarila, točnije, dva puta više nego što on misli. Iako je došla do 50 tisuća kuna, na nagovor publike nastavila je s pitanjima te tako otkrila kako ima seksualne odnose sa svojim tamnoputim prijateljem, čije ime nije htjela otkriti. Upravo na tom pitanju je pala i izgubila svu zarađenu svotu, jer je naime, lagala da seksualne odnose s prijateljem nema.

Milan iz Šestanovca jednom je prilikom nazvao školu i lažno prijavio bombu kako bi izbjegao nastavu

Sljedeći je na vruću stolicu sjeo 23-godišnji Milan Krželj iz Šestanovca, također konobar po zanimanju. Za sebe smatra da je normalan i tvrdoglav. Za početak je izjavio da u društvu glumi osobu kakva zapravo nije. Velike telefonske račune roditeljima je nabio stalnim pozivima na seksi telefon, a znao je i lažno prijavljivati bombe u nekim lokalima. Jednom je čak, priznaje, to napravio i u srednjoj školi kako bi izbjegao nastavu.

Policajac ga je čuo  kako prijavljuje bombu te je tada uhvaćen. Konobar je priznao također kako je gostima znao ponekad točiti piće i u prljavim čašama, te je uz to znao varati strane turiste.  Osvojio je 10 tisuća kuna, a nastavak njegovog nastupa možemo vidjeti sljedeći tjedan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara