Ne propustite niti jednu priliku za fotografiranje

Ne propustite niti jednu priliku za fotografiranje

Opremljen je 3.2 megapikselnim fotoaparatom s autofokusom, a njegove inovativne aplikacije poput Photo fixa dodatno unapređuju kvalitetu fotografija, čak i nakon fotografiranja.  Kad je fotoaparat uključen, Xenon bljeskalica s funkcijom redukcije crvenih očiju pomaže da se dosegnu odlične fotografije u uvjetima minimalnog osvjetljenja. Jednako tako, novi fotoaparat s ikonama za svjetlo omogućava korisniku odabir naprednih postavki (poput veličine slike i vlastitog brojača vremena) jednostavnim pritiskom na jednu od tipaka na tipkovnici.

K810 Cyber-shot telefon je UMTS 2100 (GSM 900/1800/1900) uređaj, a bit će dostupan tijekom drugog tromjesečja 2007. K818 je GSM inačica prvenstveno namijenjena za Kinu gdje 3G usluge još nisu uspostavljene. Oba će biti dostupna u dvije boje - plavoj i zlatnoj slonovači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sve navedeno, K550 Cyber-shot telefon nudi sve prednosti Cyber-shot telefona u kompaktnom (14 mm tankom) kućištu koje stavlja naglasak na jednostavnost korištenja. Opremljen je 2.0 megapikselnim fotoaparatom s auto fokusom te LED foto svjetlom i aktivnim poklopcem leće. Tu su još Bluetooth tehnologija i Picture Blogging zahvaljujući kojima će te fotografije moći podijeliti s prijateljima.

Kao varijanta K550, K550im je prvi Cyber-shot telefon s podrškom za i-mode, servis za direktan pristup velikom izboru multimedijalnih sadržaja i e-mailu. Nasljeđujući popularni model K610im, K550im pruža bogato iskustvo upravljanja mailovima, pretraživanja interneta i pregledavanja sadržaja; sve uz superiorne mogućnosti istovjetne Cyber-shot telefonima. Dostupan u mat crnoj i biserno bijeloj boji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara