Neoprezna Vanessa Hudgens šetala Beverly Hillsom s etiketom na košulji

Neoprezna Vanessa Hudgens šetala Beverly Hillsom s etiketom na košulji

Tekst: A.M.
Foto: JLP

IAKO je 2009. proglašena najbolje odjevenom ženom godine, Vanessa Hudgens dozvolila si je modni gaf koji su popratili tabloidi diljem svijeta. Naime, iako je, po mišljenju kritičara, bila odlično odjevena, mlađahna Vanessa zaboravila je skinuti etiketu koja je visjela sa stražnje strane njezine košulje pa je s njom, ali i flasterom na nozi, ponosno šetala Beverly Hillsom.

Neoprezna glumica i Disneyjeva zvijezda široj je javnosti postala poznata nakon što je jedan tabloid objavio njezine golišave fotografije koje je slala svom tadašnjem dečku, Zacu Efronu. Gola Vanessa prvo se ispričavala javnosti zbog skandala, kasnije je pak tvrdila da joj nije nimalo žao što su njezine privatne fotografije dospjele na naslovnice tabloida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem kako se sve događa sa svojim razlogom i zbog toga ne bih povukla ništa od onoga što sam napravila. Ne volim baš previše pričati o tome jer je to trebalo biti nešto sasvim privatno. To mi je iskustvo bilo veoma traumatično i bila sam strašno uzrujana, no uz pomoć i bezuvjetnu podršku moje obitelji i prijatelja koji su uz mene bili cijelo to vrijeme nekako sam uspjela sve prebroditi", rekla je Vanessa koja je u vrijeme incidenta s golišavim fotografijama imala tek 18 godina.

Osjećam da svakim danom učim sve više i više stvari. Danas sam pametnija nego što sam to bila jučer ili prošle godine. Imam potpunu kontrolu nad onim što će se u budućnosti događati. Nekada mi je bilo jako teško, ali presretna sam što se nalazim tu gdje sad jesam", priznala je Vanessa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara