Nije vijest kad pas ugrize čovjeka...

Nije vijest kad pas ugrize čovjeka...

NEGO kad čovjek ugrize psa, tako bar tvrdi stara poslovica. Ova neobična zamjena uloga dogodila se kad je u pijanac izbačen iz kafića napao i ugrizao psa. Na pijančevu žalost, pas je bio policijski.

U gradu Syracusa u saveznoj državi New York, pas i čovjek zamijenili su uloge. Naime, nakon što je zbog pijanstva izbačen iz kafića u Syracusi, Paul Russel (33) napao je i ugrizao policijskog psa Rennya, koji je s pripadajućim policajcem došao na poziv vlasnika kafića, piše lokalni list Syracuse Post-Standard.

Russela su iz kafića "ispratili" izbacivači nakon što je pijan pravio nered, a policija je pozvana jer se pijanac nije želio maknuti s pločnika ispred kafića.

Kako piše Syracuse Post-Standard, Russel je sjedio na pločniku i krvario iz zasad nepoznatih razloga, kada su mu se približili policajac William Foster i policijski pas Renny. Pijani Russel odjednom je zgrabio njemačkog vučjaka za vrat, te ga počeo daviti i gristi za vrat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajac je brzo reagirao udarivši pijanog Russela dvaput šakom u glavu, nakon čega je ovaj odmah pustio psa.

Paul Russel optužen je za ozljeđivanje policijske životinje, opiranje uhićenju i ometanje rada državne administracije, a kad se otrijeznio, dao je i izjavu za novinare.

"Stvarno se ne sjećam. Bio sam prilično pijan, ali ipak ne mislim da sam ugrizao psa." - izjavio je Russel, pokazujući novinarima slomljeni nos i "šljivu" na oku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara